Tribute Night : Status Quo + Thin Lizzy

23-03-2018
€ 7.50
Klaar voor een avond Classic Rock? Geniet van de klassiekers van Status Quo en Thin Lizzy, vertolkt door Status Quo Forever en Live and Dangerous.

Status Quo Forever geeft je energie door hun rauwheid en gitaarspel waar Status Quo om bekend staat. Hits als Down Down en Whatever You Want zullen te horen zijn, maar ook minder bekende nummers voor de die-hard fans. 

Fans van Thin Lizzy en het album Live and Dangerous blijven ook niet achter, de band heet niet voor niets Live and Dangerous! Wees niet bang, deze veelzijdige band speelt ook nummers van andere albums.
lees verder...

Delen via Facebook

Bestel
 
Tribute Night : Bon Jovi + AC/DC

11-05-2018
€ 10.00

BMB is een professionele tribute en showband uit Italië. Ze hebben zich volledig toegelegd op het repertoire maar zeker ook de show van de Amerikaanse rockband Bon Jovi. Ze hebben een CD en live DVD uitgebracht en daarnaast hebben ze meer dan 500 optredens in heel Europa achter de rug. Alle hits komen voorbij in een spetterende show. Vooral zanger Alessandro weet indruk te maken met zowel podiumpresentatie als stemgeluid. 


Bells Hells is een AC/DC Tribute die medio 2013 is ontstaan. Alle bandleden hebben hun sporen verdiend in de muziekwereld en hebben kun krachten gebundeld. Bells Hells speelt voornamelijk de nummers uit de begin jaren van AC/DC, met de bekende doordrenkte rock ’n roll sound. Als rode draad voeren ze de setlist van het legendarische AC/DC concert Live at Donington. Bells Hells brengt alle nummers vol overgave en je kunt niet anders dan genieten van de heerlijke ruwe rock ’n roll sfeer.

 


lees verder...

Delen via Facebook

Bestel
 
Vragen over tickets: Qtickets - Vragen over evenement: Tavenu
Powered by Qtickets - Copyright © 2018